Bedrijfsactiviteiten/Snuffelhal

Weststad Recycling kent een 2-tal activiteiten. De eerste is de handel in nieuw staal. Het productassortiment bevat alle gangbare hoekprofielen, strips, kokers, balken, betongaas, stalen platen en (sier)hekwerk. De toegevoegde waarde is groot, wij zagen en snijden de standaard lengtes op maat. Dat levert veel tijdswinst op in de verwerking bij de klant.

De tweede activiteit is recycling, de gangbare naam voor de hoogwaardige afvalverwerking van oud papier, plastic, (oud)ijzer en metalen, hout en pallets. Dat is ook het onderdeel, waar al meer dan 10 jaar de meeste groei in zit.

004          009

De recyclingmarkt is grillig. Aan de ene kant gaat het over de wet- en regelgeving op milieugebied, aan de andere kant dient er steeds uitgebreider gecontroleerd te worden. Daarnaast dienen alle vereiste formulieren zorgvuldig ingevuld te worden.

De omvang van het volume is mede bepalend voor de prijs die de klant ontvangt.

De containers worden gewisseld op afroep. Hierbij hanteren wij onze 24-uursservice, bij grote volumes en voldoende materiaal kan gewisseld worden binnen een half uur. Deze snelle bediening in combinatie met het niet rekenen van huur voor de containers maakt ons onderscheidend in de markt.

010          034

Snuffelhal (Tweedekansje)

Naast bovengenoemde bedrijfsactiviteiten hebben wij op onze locatie een snuffelhal (Tweedekansje) waar diverse (handels)goederen voor hem en/of haar te koop worden aangeboden, zoals cadeau-artikelen, gereedschap, werkkleding en spullen voor in en om het huis.

IMG_2618         IMG_2621